
نصب قالب وردپرس
نصب قالب وردپرس بسیار آسان است. اما توجه داشته باشید که اگر سایت شما دارای ترافیک یا محتوا است. باید کمی دقت بیشتری به خرج دهید. چرا که این پوسته های وردپرس هرکدام تنظیمات خاصی را برای شما قرار می دهند. که امکان دارد روی محتوای سایت شما تاثیر بگذارند.
همانطور که می دانید یکی از ویژگی های وردپرس که آن را نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا محبوب تر می کند انعطاف پذیری بالای آن است. همچنین وجود قالب های وردپرس و پلاگین های وردپرس برای این CMS یکی از مزایا دیگر آن است. در این مقاله از نایت cms آموزش نصب قالب وردپرس را به شما آموزش خواهیم داد. در ادامه با نایت cms همراه باشید.
نصب قالب های رایگان مخزن وردپرس
در مخزن وردپرس قالب های فراوانی وجود دارد که بعضی از آن ها امکانات فوق العاده ای دارند. یکی از معایب این قالب ها سازگار نبودن آن ها با زبان فارسی است. و بعضی از آن ها راستچین نیستند و یا خوب راستچین نشده اند. برای نصب این قالب ها باید مراحل زیر را دنبال کنید.
ابتدا وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید و به مسیر، نمایش » پوسته ها بروید. و در صفحه باز شده بر روی دکمه، افزودن پوسته در بالا بزنید.
در صفحه باز شده شما می توانید نام قالب مورد نظر خود را جستجو و یا بر اساس ویژگی هایی که مد نظر دارید آن را پیدا کنید. برای این منظور به قسمت صافی/ خصوصیات یا همان Filter بروید. در این قسمت برای مثال می توانید انتخاب کنید فقط قالب های سه ستونه یا مثلا ریسپانسیو رو نشان دهد.
بعد از پیدا کردن قالب مورد نظر می توانید با کلیک بر روی دکمه نصب آن را به آسانی نصب کنید.
نصب قالب وردپرس به روش آپلود کردن
در روش قبل شما یاد گرفتید که چطور قالب های رایگان مخزن وردپرس را نصب کنید. حال شاید بخواهید بدانید برای نصب قالب های فروشی و پرمیموم وردپرس باید از چه روشی استفاده کنید. کار خیلی ساده ای است اگر قالبی را خریداری کردید و فایل زیپ شده آن را روی سیستم خود دارید مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا وارد پنل مدیریت وردپرس خود شوید و به مسیر، نمایش » پوسته ها بروید و در صفحه باز شده بر روی دکمه، افزودن پوسته در بالا بزنید.
در صفحه باز شده از قسمت بالا بر روی بارگذاری پوسته کلیک کنید.
با کلیک بر روی این گزینه قسمتی همانند زیر برای شما باز می شود، شما می توانید فایل زیپ پوسته مورد نظر خود را انتخاب و بر روی دکمه هم اکنون نصب کن کلیک کنید.
لطفا دقت داشته باشید که بعضی از قالب های پولی مانند قالب های سایت ThemeForest داخل فایل زیپ دانلود شده یک فایل زیپ دیگر وجود دارد که قالب درون آن قرار دارد پس شما ابتدا باید فایل زیپ قالب را از آن خارج کنید و سپس آن را برای نصب در وردپرس انتخاب کنید.
بعد از کلیک بر روی دکمه هم اکنون نصب کن افزونه شروع به آپلود شدن می کند که این فرآیند بسته به حجم فایل افزونه دارد. بعد از آپلود شدن هم به صورت خودکار نصب می شود و شما می توانید آن را فعال کنید.
نصب دستی قالب در وردپرس
در بعضی از موارد شما قالب خود را نمی توانید نصب کنید و مثلا هاستینگ شما برای آپلود حجم به خصوصی قرار داده است. در این شرایط بهترین روش نصب دستی قالب ها است که شما می توانید به کنترل پنل هاست خود بروید. وارد فایل منیجر شوید و به روت هاست خود یا همان پوشه public_html مسیر/wp-content/themes/
را دنبال کنید. در این مسیر فایل زیپ قالب خود را آپلود و سپس آن را از حالت فشرده خارج (Extract) کنید. بعد از انجام این کار وارد پنل مدیریت سایت خود شوید و به قسمت نمایش بروید و قالب موردنظر را در آنجا فعال کنید.
نکات مهم پس از فعالسازی قالب وردپرس
اکثر پوسته های جدید و امروزی، پس از فعالسازی نیاز به اعمال تنظیماتی خاص دارند. تا بتوانند به شکل ظاهری اصلی خود برسند. بنابراین اگر قالبی را فعال کردید و سپس به صفحه اصلی سایت خود مراجعه کردید و چیزی که دیدید هیچ شباهتی با آنچه باید می دیدید نداشت. نگران نباشید، وقت اعمال تنظیمات است.
تنظیمات قالب ها یا از طریق پنل مدیریتی اختصاصی آنها انجام می گیرد. و یا از طریق پنل تنظیمات پوسته در خود وردپرس. بنابراین به هر دو سری بزنید و با تنظیمات قالب جدیدتان به خوبی آشنا شوید.
اگر قالب شما به همراه محتوای نمونه ارائه می شود. برای استفاده از محتوای نمونه به بخش “ابزارها” و سپس “درون ریزی” بروید تا محتوای نمونه را در سایت خود درون ریزی نمایید.
اگر قالب شما به این نیاز دارد که برای صفحه اصلی آن یک برگه ایستا انتخاب کنید. و یا اینکه لازم است برگه ی نوشته های خود را مشخص کنید. کلیه ی این تنظیمات را می توانید به سادگی و با مراجعه به منوی “تنظیمات” و سپس زیر منوی “خواندن” در بخش “در برگه نخست نمایش داده شود” بر روی سایت خود اعمال کنید.
و در آخر اینکه سریع خسته نشوید، بعضی از پوسته ها با کمی دردسر و صرف وقت راه می افتند و آماده ی کار می شوند. بنابراین اگر می دانید که پوسته ای که انتخاب کرده اید را دوست دارید. و این پوسته مناسب کار شماست، حسابی روی آن کار کنید تا بالاخره آن را راه بیاندازید.
امیدواریم که این آموزش نایت cms برای شما کاربردی بوده باشد و توانسته باشید به بهترین نحو هر قالب وردپرسی که مدنظرتان است را نصب کنید.