
راه و روش ساخت سایت
راه و روش ساخت سایت را در این مقاله از نایت cms برایتان خواهیم گفت پس با ما همراه باشید.
با توجه به اینکه این روزها نوع رقابت ها تغییر پیدا کرده است. برای قرار گرفتن در رتبه اول باید بیشتر از گذشته تلاش کرد که البته راه سخت تری را باید پشت سر گذاشت. افرادی می توانند در بستر اینترنت حرف اول را بزنند و در بین جستجوهای گوگل رتبه ی برتری را داشته باشند که اقدام به ایجاد یک وب سایت حرفه ای نموده باشند. طراحی وب سایت حرفه ای در هر کسب و کاری به عنوان یکی از اولویت های اصلی می باشد.
وقتی یک وب سایت حرفه ای را طراحی کرده باشید راحت تر می توانید در بین انواع کسب و کارها در دنیای اینترنت به رقابت بپردازید. و فراموش نکنید داشتن وب سایت حرفه ای از اصلی عوامل موفقیت شما در فروش اینترنتی محصولاتتان خواهد بود. پس برای اینکه بتوانید به موفقیت برسید باید حرفه ای عمل کنید. عامل موفقیت یک برند، کیفیت آن است. شما باید بتوانید به نوعی خاص کیفیت را به کاربرانتان نشان بدهید.
یک سایت را می تواند ویترینی دانست که محصولات و خدمات شما را معرفی می کند. پس شما هر چقدر که برای زیباتر شدن این ویترین تلاش کنید میتوانید افراد بیشتری را جذب کنید تا از این ویترین بازدید کنند.
انواع روش های ساخت وب سایت
روش اول:
ساخت سایت با سیستمهای مدیریت محتوا (CMS)
روش دوم:
راهاندازی سایت به کمک سایتسازها
روش سوم:
ساخت سایت سفارشی یا طراحی سایت
ساخت سایت با سیستمهای مدیریت محتوا
سیستمهای مدیریت محتوا، همان Content Management System هستند که به آن CMS هم میگویند. این سیستمها یک سری نرمافزار هستند که کار راه اندازی سایت را برای ما بسیار ساده کردهاند.
آنها سایت را به صورت نیمه آماده به شما تحویل میدهند، سپس شما باید محتوای آن سایت را با متن، عکس و … پر کنید.
این سیستمها به صورت متن باز در دسترس قرار دارند که هسته سیستم به صورت رایگان عرضه میشود. برای استفاده از این سیستم ها نیاز به خرید دامنه و هاست دارید که در نهایت با نصب سیستم روی هاست سایت شما آماده شده و میتوانید از آن استفاده کنید.
وردپرس، جوملا و مجنتو از نمونههای این سیستم ها هستند. که از بین آنها وردپرس از همه محبوبتر است.
بیشتر از یک سوم سایتهای دنیا با وردپرس ساخته شدهاند، اما آن سایتها، هیچکدام از روز اول در این حد زیبا و حرفهای نبودند. در واقع CMSهایی که به شما معرفی کردیم، سادهترین حالت یک سایت را به شما تحویل میدهند.
برخی نمونههای پرطرفدار برای ساخت انواع سایت عبارتند از:
وردپرس(مناسب سایتهای محتوایی و فروشگاهی)
جوملا(مناسب سایتهای خبری و شرکتی)
دروپال(مناسب انواع سایت)
پرستاشاپ(مناسب سایت فروشگاهی)
مجنتو(مناسب سایت فروشگاهی)
اپن کارت(مناسب سایت فروشگاهی)
راهاندازی سایت با سایت سازها
قصه سایت سازها از آنجایی شروع شد که یک سری آدم حرفهای تصمیم گرفتند. کار سایت زدن را برای ما راحتتر کنند. یعنی شما اگر هیچ اطلاعاتی از راهاندازی سایت ندارید. استفاده از سایت سازها برایتا بهترین راه حل است. در واقع سایت ساز ابزاری است که به شما کمک میکند. بدون هیچ دانشی از کدنویسی، سایت خود را طراحی کنید.
ساخت سایت به کمک برنامه نویسی (طراحی سایت)
ساخت سایت به کمک برنامه نویسها است. یعنی یک تیم از برنامه نویس را استخدام کنیم تا دقیقاً سایتی که در ذهنمان است را برای ما کدنویسی و طراحی کنند. این روش، فوقالعاده است. چون گروهی از افراد حرفهای و کار بلد قرار است بهترین و شخصیسازی شده ترین سایت را برای شما به وجود بیاورند.
سایتسازها اغلب چندین قالب آماده در اختیارتان قرار میدهند. یکی را انتخاب کنید و آن را به دلخواه خودتان ویرایش کنید. قالب سایت همان شکل ظاهری آن است که توسط بازدیدکنندگان سایتتان مشاهده میشود. سایتسازها، امکان ویرایش قالب را در اختیار شما قرار میدهند. پس به راحتی میتوانید محتوای خود را داخل قالب وارد نمایید، تصاویر را عوض کنید و هر آیتم را جابجا کنید.