
لاراول چیست؟
طراحی سایت با لاراول (Laravel) یک فریمورک متن باز پی اچ پی (PHP) است که توسط تیلور اوتول، برای توسعه نرمافزارهای وب بر پایه معماری مدل گرا (MVC) و چارچوب سیمفونی طراحی شده است.
بعضی از ویژگی های لاراول به صورت ماژولار و بسته بندی شده ارائه شده است.
در مارس ۲۰۱۵، لاراول به عنوان معروفترین فریم ورک php شناخته شد.کدهای باز لاراول بر روی گیت هاب میزبانی می شود و تحت لیسانس MIT License ارائه شده است.
طراحی سایت با فریم ورک لاراول
برنامه نویسی سایت های اختصاصی و نرمافزارهای پیشرفته تحت وب که قابلیت های آنها در CMSها به سادگی قابل پیادهسازی نباشند با استفاده از برنامهنویسی سفارشی و با فریمورک لاراول به آسانی قابل انجام هستند.
لاراول از زمان پیدایش خود جامعه برنامه نویسان PHP را تحت تاثیر خود قرارداد و با طراحی سایت با لاراول پروژه های زیادی به این فریم ورک کوچ کردند.
در لاراول تمرکز خود را روی اجرای ایده اصلی قرار می دهیم و مقدماتی که در همه پروژه ها یکسان است. را با کمک لاراول خیلی سریع پیاده سازی می کنیم. از طرفی بالا بودن سرعت توسعه در laravel برای همه سایت ها پر اهمیت است و می تواند در رسیدن به نسخه نهایی در زمان کوتاه بسیار حیاتی باشد.
لاراول به عنوان یک فریم ورک متن باز در ابعاد مختلف در سطح پروژه های کلان و … قابل استفاده است.
خوشبختانه انواع دیتابیس های مشهور و قدرتمند را پشتیبانی می کند و با وجود پکیج های متنوع برنامه نویسان را برای ایجاد انواع نرم افزار تحت وب یا سایت های مختلفی مانند فروشگاهی یا شرکتی یاری می کند.
باید در نظر داشت که با نصب لاراول در ابتدا هیچ چیزی وجود ندارد! عجیب است. پس چگونه می توان سایتی را با لاراول طراحی کرد در صورتی که هیچ صفحه ای یا بخشی برای کنترل محتوا مانند وردپرس وجود ندارد! چون لاراول یک فریم ورک است نه یک CMS یا سیستم مدریت محتوا!!
فریم ورک ها مطابق مستنداتی که برای توسعه دهنده ارائه می کنند. برنامه نویس را برای هر آنچه که در ذهن دارد اجازه ساختش را می دهد. می خواهید یک وب سایت باشد یا یک پلتفرم، هیچ چیز محدود نیست.
انواع طراحی سایت با لاراول
طراحی سایت به دو صورت ایستا و داینامیک انجام می شود. مسلما سایتی که با لاراول طراحی می شود به صورت داینامیک خواهد بود. پس می توان با این فریمورک به بهترین نحو انواع سایت را طراحی و پیاده سازی کرد ما در لیست ذیل انواع سایت ها را لیست کرده ایم:
- سایت فروشگاهی
- سایت شخصی
- سایت اطلاع رسانی
- سایت خدمات آنلاین
- شبکه اجتماعی
- تالار گفتگو
- سایت آرشیو
- وبلاگ
- وبسایت های بازی یا تفریحی
با این فریم ورک قدرتمند شما می توانید هر سایتی با هر زمینه شغلی را به آسانی طراحی و پیاده سازی کنید.
چرا طراحی سایت با لاراول
فریم ورک لاراول به صورت گسترده از طریق جامعه برنامه نویسان متن باز (اپن سورس) پشتیبانی می شود و با دارا بودن کتابخانه های بسیار زیاد برای توسعه و نگهداری یکی از بهترین گزینه ها برای طراحی سایت می باشد. سرعت کار با این فریم ورک بسیار بالا می باشد همچنین می توانید Api مختلف با نسخه های مختلف برای سایت طراحی شده خود داشته باشید.